Υπηρεσίες Καθαρισμού και Φύλαξης Χαλιών
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά για την φύλαξη και τον καθαρισμό των μοκετών και χαλιών σας.
Καθαρισμοί Χαλιών

Η New Process, κατά την διάρκεια των είκοσι ετών λειτουργίας της απέκτησε την εμπειρία και τα εφόδια που απαιτούνται για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας. Σκοπός της εταιρίας μας είναι η συνέπεια και η αξιοπιστία σε συνδυασμό πάντα με τις προσιτές τιμές. Θέλοντας να είστε κι εσείς ενήμεροι, παρακάτω σας αναφέρουμε συνοπτικά την διαδικασία που ακολουθείτε κατά τον καθαρισμό.


Πλύσιμο: Το πλύσιμο των χαλιών σας γίνεται με άφθονο νερό, στην κατάλληλη θερμοκρασία και με ουδέτερα απορρυπαντικά που σέβονται τα μάλλινα και ευαίσθητα χαλιά σας.

Ξέβγαλμα: Ο τρόπος ξεβγάλματος είναι εξίσου προσεκτικός και λεπτομερής καθώς χρησιμοποιείται μεγάλη ποσότητα νερού ώστε να απομακρύνεται και το τελευταίο ίχνος σκόνης. Ακολουθεί η διαδικασία της φυγοκέντρησης κατά την οποία το χαλί στραγγίζει με ευαισθησία.

Στέγνωμα: Ο τρόπος στεγνώματος των χαλιών, γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χαλιού.
Έτσι χρησιμοποιείται και η ανάλογη μέθοδος.
Είτε στεγνώνουν με τον παραδοσιακό φυσικό τρόπο σε ευάερους, στεγασμένους και ασφαλείς χώρους ή χρησιμοποιούνται ειδικές τουρμπίνες αέρα για να εξασφαλίσουμε το τέλειο στέγνωμα του χαλιού.

Φύλαξη: Τα χαλιά και οι μοκέτες τυλίγονται με σύγχρονα μηχανήματα και συσκευάζονται με προσοχή σε νάιλον αεροστεγείς θήκες και φυλάσσονται σε χώρους απόλυτης ασφάλειας και ιδανικών συνθηκών σταθερής θερμοκρασίας μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία και την υγρασία.

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΩΝ Επίσης, με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε τον επί τόπου καθαρισμό και την περιποίηση μοκετών με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό σε μεγάλους χώρους γραφείων, καταστημάτων, κατοικιών, κ.λ.π.
Ο καθαρισμός γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με την απαραίτητη προϋπηρεσία, με τα κατάλληλα μηχανήματα και με εξελιγμένα υλικά, τα οποία εξασφαλίζουν γρήγορα και άψογα αποτελέσματα, ακόμα και σε μεγάλους χώρους, όπως εταιρείες, αίθουσες συνεδριάσεων, κινηματογράφους, σαλόνια πλοίων , σαλόνια αυτοκινήτων κ.α.ΣΤΕΓΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ
Τα χειροποίητα χαλιά, με κατάλληλη φροντίδα και σωστή συντήρηση, μπορούν να διατηρηθούν για πολλές δεκαετίες.
Μάλιστα, με το πέρασμα του χρόνου η αξία τους αυξάνεται, καθώς αποκτούν την ιδιότητα της αντίκας.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι αντίκες που πραγματικά αξίζουν, δεν είναι απλώς παλαιά χαλιά, αλλά καλοδιατηρημένα παλαιά χαλιά τα οποία έχουν αντιμετωπιστεί ως έργα τέχνης και έχουν συντηρηθεί με ιδιαίτερη προσοχή.

Το στεγνό καθάρισμα γίνεται με ειδική μέθοδο ξηρού καθαρισμού που είναι ασφαλής ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα χαλιά, χειροποίητα, μάλλινα και μεταξωτά. Με αυτή την μέθοδο καθαρισμού δεν υπάρχει καμία περίπτωση ξεβάμματος του χαλιού σας ενώ επιτυγχάνεται τέλειος καθαρισμός σε βάθος.
Αφού σκουπίσουμε το χαλί (καλή – ανάποδη) αφαιρώντας τους επιφανειακούς ρύπους και το περιττό χνούδι, ψεκάζουμε με ειδικά σαπούνια ουδέτερου ΡΗ όλη την επιφάνεια του χαλιού.
Αυτή η μέθοδος είναι τελείως ακίνδυνη για τα χρώματα των ευαίσθητων χειροποίητων χαλιών σας. Μας δίνει χαλιά απαλλαγμένα από κάθε είδους ρύπο με αναζωογονημένο πέλος, πλούσια χρωματική φωτεινότητα και έντονη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.