Βιολογικός Καθαρισμός
Στρωμάτων
Απόλυτη προστασία, βιολογικός καθαρισμός.
Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων

Το στρώμα στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας. Ακόμα και ένα εντελώς καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκήτων μικροβίων και βακτηριδίων.

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα με διάφορα υγρά του σώματός μας. Επίσης, η σκόνη, οι τρίχες, αλλά και νεκρά κύτταρα του σώματος σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, κ.α.

Ένα στρώμα φιλοξενεί σε ένα μήνα χρήσης περίπου 5000 ακάρεα και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000. Τα ακάρεα αυτά είναι δύσκολο να βγουν από το στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας.

Αντίθετα, μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, και έτσι να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα η αλλεργιογόνος σκόνη, αλλά και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες με αποτέλεσμα να έρχονται σε άμεση επαφή με τα μάτια μας, το στόμα, τη μύτη και το δέρμα μας, και να επιβαρύνουν την υγεία μας με συμπτώματα όπως: νυχτερινός και πρωινός βήχας, βουλωμένη μύτη, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα, δύσπνοια κ.α.
Επίσης το πλύσιμο των στρωμάτων με νερό δεν ενδείκνυται καθώς η υγρασία ευνοεί τον πολλαπλασιασμό των ακάρεων.

Η μέθοδος βιολογικού καθαρισμού σας εξασφαλίζει τη σωστή περιποίηση των στρωμάτων σας.

Τα βήματα καθαρισμού που ακολουθούνται είναι τα εξής:

Akari test: λαμβάνεται δείγμα αλλεργιογόνου σκόνης από το στρώμα σας και διαπιστώνεται ο βαθμός μόλυνσης που έχει υποστεί το στρώμα.


Εσωτερικός καθαρισμός:
Οικολογικός εσωτερικός καθαρισμός του στρώματος χωρίς νερό ή χημικά με το ειδικό μηχάνημα καθαρισμού που με παλμική δόνηση και αναρρόφηση επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα που συγκρατούν μέσα στο σάκο 99,99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών όπως ακάρεα, σπόρους μυκήτων, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.α.

Με τον βιολογικό καθαρισμό του στρώματός σας απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο υγιεινό στρώμα χωρίς αλλεργίες και μικρόβια.
Ο πιστοποιημένος οικολογικός καθαρισμός με αντιαλλεργική προστασία ενδείκνυται για τουλάχιστον 1 με 2 φορές το χρόνο.